onsdag 1 februari 2012

1:a veckan i norr

Jaha, då har man strax bott 1 vecka i Boliden, jaaaa.....å varför Boliden frågar alla......det är visst en liten håla...iallafall enligt alla i västerbotten förutom de som just bor här i Boliden... ;)
MEN, det finns: cafe, okq8, kyrka, ICA, apotek, tandvård, pizzeria och enligt en något rasistisk invånare i Boliden, 328 st asylsökande......
Snö finns det oxå i mängder, det närmar sig nog 1 meter och fortsätter att snöa, det är såå mysigt med all snö, det är ljust och rent ute. Idag är det -16 grader, fast helt okej, att det är vindstilla gör ju att det inte känns så kallt.

Gouache och Hidalgo verkar trivas mkt bra, det är en trevlig flock de hamnade i, mest ponnisar. Gouache har gått ner några kilo så henne får jag mata på med lite kraftfoder, Hidalgo verkar fullständigt nöjd med att vara herre över hösilagebalen ;)

Peter har varit med ute i stallet och tömmkört Hidalgo nu i 4 dagar och det har gått jättebra, Hidalgo är verkligen en snäll häst. Han och Peter kommer nog att bli ett riktigt fint team!!
Gouache verkar nöjd med de fina ridvägarna, för att inte tala om underlaget, inte halt alls, bara mjukt och fint. Både på vägar och i hagen.
Tyvärr så trampade hon upp sitt sår på insidan av kotan igen. Men det är rent av all snö så jag hoppas på att det läker fort.

Eros har träffat en tjej ;), på vår första promenad kom det en lösspringande labbetik som han bara blev blixtkär i....Vilma..... så nu går han å tittar efter henne på varje promenad....

Nähe, nu är det väl dax att ta tag i dagen, tvätta lite, sen blir det stallet.

Inga kommentarer: