tisdag 3 mars 2009

Spitz på äventyr som kunde slutat illa...

ja imorse så kräktes Spitz upp en utav sina mjukisdjur, ja altså skalet som var kvar efter att han dragit ur all stoppning.... han såg lite risig ut men piggnade på sig under dagen för att nu ikväll bli riktigt risig....
Ringde Valla Djurklinik och åkte i ilfart dit, han blev sämre för varje minut....mamma mötte upp för att vara stöd och hjälpa till lite med det ekonomiska tills jag får pengar på måndag...
Väl i bilen så börjar han kräkas igen och kräks upp två håriga ben från nallen.....en annan nalle....alltså hade han 2 olika nallar i magen?!?
Väl på valla så fick vi snabb och bra hjälp, Spitz gjorde mkt själv genom att kräkas upp flera delar av den andra nallen alldeles själv... de röntgade honom och det såg bra ut men som säkerhet fick han kontrastvätska i munnen så vi kan komma in i morgon och röntga om honom om det behövs, han fick även lite avslappnande och smärtstillande för mage och tarmar.
Nu är vi tillbaka hemma och Spitz somnade snabbt i sin säng...inte kul att ha två nallar i magen!! Så nu blir det inga fler nallar för hans del!!

Inga kommentarer: