torsdag 4 februari 2010

Nästan helt insnöad...

...ska absolut inte klaga för det är så mysigt med all snö, ska det vara vinter så ska det vara en ordentlig vinter. Jag tror att det är bra för både djur, natur och för oss människor att det är både snö och kallt.
Dock fick jag en klump i magen när jag tänkte på alla hemlösa i Sverige som nu har ett helvete att hålla sig varma, en kille berättade att han gick omkring hela natten för att hålla sig varm. Han berättade även att det är flera som har dött och dör i kylan.......har aldrig tänkt på det....att vi i Sverige har människor som faktiskt inte har tak över huvudet, inte kan hålla sig varma och inte får mat i magen.....inte konstigt att många har alkoholproblem då det är ett bra sätt att hålla värmen på....(antar att det är så)....hmm, nu snurrar det fint i huvudet av funderingar....

2 kommentarer:

Sandra sa...

Äsch då, nu är du trångsynt, Marie! Tänk på att de fina människorna i Rosenbad just nu håller på med en insamling till förmån för de hemlösa! Just nu står en gallervagn i en korridor nånstans där folk kan skänka....SOVSÄCKAR!!!!!
Jag emigrerar...

Kul att ha dej tillbaka i cyber-världen! :-)

Marie sa...

mmm, för 15 sovsäckar räcker ju långt.....
Ja det är kul att vara tillbaka, TACK!!