söndag 24 juli 2011

Veckan i korthet

Har haft en underbar semestervecka i norrland, eller ja västerbotten och norrbotten. Första 4 dagarna spenderades på hotell strax utanför Lövånger, trevligt hotell där man fick ha med sig hund, bra mat när man valde de tyska specialiteerna. Typ tysk korv och wienersnitzel!!, vädret var underbart, lite väl varmt ibland, ca 29 grader i skuggan hade vi vissa dagar.
Passade på att umgås över en mkt trevlig gruvlunch med Eros gamla matte Sandra, det var supertrevligt!
Sedan far vi upp mot Boden för att stanna 2 dagar hos Ari och Eleonor, det blev alldeles för mkt god mat och dricka, MEN så trevligt vi har haft det, kunde inte blivit en bättre semester, MEN så ska man ju aldrig säga förrens man är hemma.

Åkte tidigt från Boden för att på så sätt komma hem skapligt, äta, komma i säng och ha en lugn söndag............... ja eller hur??!!

Plötsligt börjar oljelampan på bilen lysa rött och det betyder tydligen på passat SKITDÅLIGT, vi puttrade fram i typ 60 km i timmen i ca 30 mil, sen insåg vi att det inte skulle funka så vi fick stanna i Hudiksvall och vänta på en bärgare och ta en hyrbil hem, krångla med försäkringsbolag och skit.... efter mkt väntande och strulande var vi iallafall på väg hem i en liten golf, all packning, hund, kakel Peter och jag, bara 58 mil kvar hem....................urk.
Så nu är Peter på väg tillbaka till Hudiksvall med hyrbilen och lastbil som ska hämta hem passaten......
Så semestern blev inte så billig som vi först hade kalkulerat med.

Inga kommentarer: