söndag 30 augusti 2009

Nu har vi firat bomullsbröllop!!!

Då har det gått 1 år sedan vi gifte oss, ett helt år, fatta hur lång/kort tid det är....., ja iallafall, vi firade vår 1:års dag på Badhotellet i Tranås, vi kom dit lördag eftermiddag och traskade raka vägen ner till SPA avdelningen och sjönk ner i en skön varm pool och åt massvis av vattenmelon och vindruvor............senare på kvällen gick vi ut på stan och tog en bit mat, eller ja massor av mat....en mongolisk restaurang som serverade extremt mkt mat, men gott var det.............
Vårt rum låg 3 våningar upp och hade en underbar balkong, det var säkert 4 meter i takhöjd och supermysig inredning, vårt rum gick i grönt och guld...

Söndag morgon och hotellfrukost, en jättefin frukostbuffe med allt man kunde tänka sig och lite till, vi satt och åt i säkert en timma....sen var det äntligen dax för våra behandlingar, Peter fick en klassisk massage och jag valde en hot stone massage och snacka om att det var heta stenar, det fräste om skinnet när de lades på kroppen MEN å så ofantligt sköööönt!!
Den timman gick alldeles för snabbt, man hade varma stenar mellan alla tår, under njurarna, på magen, längs hela ryggraden, i händerna och masserandes över ben och armar, till er alla......PROVA!!!

Vi har haft en helt underbar weekend och har bara njutit av varandra, utan telefoner, internet och klockor......en lite konstig känsla men såå himla underbart att bara vara med varandra och rå om varandra!

Hemma igen och passat på att umgås lite till medans regnet smattrat på rutorna och hösten börjar närma sig, nu kan man med gott samveta tända lite ljus och krypa ner under en filt tillsammans.

Tack till alla som gjorde vår bröllopsdag helt fantastisk ( ingen nämd ingen glömd ) och tack till de som gjorede vårt bomullsbröllop helt underbart!!

Inga kommentarer: