tisdag 27 mars 2012

Nu är det segt att bara gå hemma...

..ja överskriften talar väl sitt tydliga språk. Nu har det gått typ 8 veckor sedan vi flyttade hit upp, allt känns superbra men vi längtar naturligtvis ut till vårt underbara hus och allt som kommer med huset :) , typ stall och hästarna hemma!
Men just nu är det så segt, klockan är knappt 18, hästarna och hunden är motionerade sedan länge, tvätten är tvättad, disken är diskad, gått ett varv med damsugaren...ja alltså nu finns det int så mycket att göra.

Har lagat lite mat, ska väl ta och titta på en film, som man redan sett minst 10 ggr redan innan... gissar på att det blir en av Sagan om ringen filmerna, då har man iallafall något att göra de 3 närmsta timmarna.

Sitter mest och väntar på att man ska höra något ifrån de jobb man sökt. Så just nu känns det som att dagarna aldrig vill ta slut. När jag jobbade med grisarna så var det tvärt om, dagarna tog slut för fort. Det kändes tom som att månaderna gick för fort.... varje ny grisning betydde ju ny månad, och det kändes som vi jämt hade grisningar :)
Fy vad jag saknar jobbet på gården, det var ett underbart jobb på alla sätt (ja förutom lukten då)....

Jahop, då var det väl dax att ta fram lite bestick och äta då...

Inga kommentarer: