måndag 19 april 2010

Mycket som hänt men inte vidare inspiration att skriva


Så, då ska man sammanfatta de senaste veckorna, Alizza har fått en klo och en tand bortopererade och hon mår nu riktigt bra, lite ont i tassen bara men det blir bättre för varje dag.

Jag har blivit frisk och är nu arbetslös i 4 dagar sen drar jobbet igång!!! Turistbyrån here I come!!, Ska bli supertrevligt att träffa alla turister och jobba med något så kul som att hjälpa människor varje dag, sen blir det lite jobb på klädaffären iår igen, DET är oxå toppen men lite mer instängt än mina guidningar....


Trädgården är vårfixad, har nog aldrig varit klara så tidigt å det är sååå skönt, nu väntar vi bara på att gräset ska växa så vi kan börja klippa det.


Har ridit på Gouache nu i snart en månad och det känns superbra, hon är jättefin och det är guld att få rida igen. Cyklar till stallet nästan varje dag och det är skönt, dock inte när det är motvind både dit och hem....


Som sagt, 3 dagar kvar innan jobbet börjar, så det är bäst att ta tag i lite tvätt så man har några kläder att ha på sig.....nu har det blivit mycket mjukisbyxor och alldeles för stora tröjor och en kopp the i högsta hugg!


Tack alla som stått ut med mig när jag gick gipsad och sjukskriven!!


2 kommentarer:

Sandra sa...

Tack själv!
Vi psykiska och fysiska invalidon måste ju hålla ihop! :-)
Kram

Rias Träningsblogg sa...

Skönt att allt är på rätt väg!