måndag 7 maj 2012

Veterinärer

Japp, idag har det varit en heldag i stallet med 2 hästar som skulle vaccineras och en hund. Hon kom i tid vilket är ovanligt då det var distriktsveterinären som kom ut, allt gick bra och vi kunde tom vaccinera Hidalgo utan några större problem. De fick både stelkramp och influensavaccinet. hon ordinerade vila i 3 dagar då de ofta får lite feber och då ska de inte ansträngas. Gouache har för övrigt en lös sko bak så det blir ändå ingen ridning, hovslagaren kommer på onsdag mo så det fixar sig då!

Eros fick en vaccinering han oxå, passade på att kolla hans "hål" efter tanden och trots misstaget de gjorde så ser det fint ut. För de som inte vet om misstaget så glömde de att informera mig om att gasväven som de hade tamponerat hålet med skulle tas ut efter dag ett, råkade sitta i 4 dagar och gjorde att Eros luktade värre än DÖD i munnen. Men som sagt, hon tyckte att han såg fin ut i munnen och att det hade läkt bra.

Fick dessutom beröm för mina hästar, de var i perfekt hull och välskötta, sånt är alltid trevligt att höra, dessutom så trodde hon inte att Gouache var 20 år :)

Inga kommentarer: